Lena

Lena

Vidgade vyer!

HundarPosted by Lena Sun, February 25, 2018 19:27:52

I takt med att valparna växer blir de mer och mer nyfikna på omvärlden. Så i dag var det dags att få flytta ut ur valprummet för att få vara med oss i köket. För den som vill ut i köket gäller det att ta sig igenom en flera meter lång tunnel som tar dem ut till köket. I nuläget har tunneln inget lock så det är ljust och fint att passera igenom. Så de var inget större problem och väl ute i köket mötte mamma Fräcka upp och alla fick en lite skvätt från mjölkbaren som belöning. Sen fick de korn på att husse höll på med kvällsmaten, då blev det fullt liv med små nosar i vädret och ett väldans väsen. Husse är långsam!! Men till slut så blev det kvällsmat, som för första gången serverades i köket. Efter maten stod avmaskning för andra gången på programmet.

Skulle även klippt alla klor, men efter så här mycket nya intryck slocknade alla gott efter mat o avmaskning.

Under veckan och helgen har vi haft en massa besök här. Valparna är framåt och frimodiga i nya möten. Mest frimodig är nog Ojzan som tror att alla som kommer hit kommer för hennes skull.

Just nu sussar alla gott i köket. Kan tänka mig att det kan bli lite protester när de ska tillbaka in till valprummet, där får de vara på natten. De är väldigt sociala de små liven. Så i morgon bitti blir det nog glatt igen när de får komma ut i ”friheten” igen!

//Lena