Lena

Lena

Hyfsat bordsskick!

HundarPosted by Lena Wed, February 14, 2018 22:11:25

Det blir allt livligare i valplådan, valpar som klänger efter kanterna och är beredda att upptäcka världen.

Idag var det dags för gänget att provsmaka lite välling med lite nötfärs i. Alla var väldigt ivriga när de kände lukten av det goda och efter en och annan ”kallsup” lapade de ivrigt i sig den lilla mängd som serverades. När de sedan var tillbaka i valpådan hade de fullt bestyr av att slicka rester från varandra. Fräcka var inte heller sen med att tvätta alla rena och fina.

Var och en har fått sina klor klippta i dag för första gången vilket inte var något problem då vi passade på när alla var mätta och goa. Så nu efter att 162 sylvassa klor är klippta hoppas vi att det blir lite bättre och mindre smärtsamt för Fräcka när de diar och mjölktrampar.

På ca 21:a dygnet brukar vargarna lämna sin lya. Desamma gäller för våra valpar, det känns att det är dags nu. Så i morgon kommer vi att öppna upp valplådan så att de kan marschera ut och till att börja med få upptäcka valprummet. Jag kommer att få klippa navelsträngen och flytta ut ur rummet för att återigen få sova i vårt sovrum. Min säng i valprummet kommer att ersättas med en madrass på golvet som är till för valparna. Och så småningom ska rummet inredas med en massa roligheter att upptäcka för de små rashundarna. I och med att aktiviteten ökar hos valparna är det bara att förbereda sig på mera jobb och mindre sömn. Vi ser fram mot att följa utvecklingen de närmaste veckorna. Så nu taktar vi upp! En hel del besök är inbokade. Både från vänner, tidigare bardländare och valpintressenter. I nuläget är det ett par hanar som fortfarande inte är tingade. Vi väntar hellre in
bra hem än förhastar oss. Allt gott till de små!
Labben smileyMätt och nöjd smileyDet här var ju gott smileysmileyAkita smiley
Klippta klor och matade, check smiley