Lena

Lena

Ordningen återställd här på Stockabo!

HundarPosted by Lena Mon, September 12, 2016 21:14:45

I dag går vi in i vardagslunken igen. Valphagen är nerplockad och gräset klippt. Valprummet har blivit ommöblerat och det är svårt att tänka sig att det bara för någon vecka sedan var fullt ös och kaos där inne. Det står heller inga toarullar lite här och där och doften av kiss och trycksvärta är ett minne blott. Även tvättmaskinen återgår till det normala, den har varit en riktig trotjänare under valptiden här. Hela 220 tvättar har det blivit, med enbart valptvätt!

Finn som väntat på valp härifrån i dryga 2 år var sist ut att hämta sin nya kamrat. I lördags var det dags för henne att flytta ut. Lite vemodigt var det allt då hon bott här som ensamvalp i nästan en hel vecka. Under den veckan vi hade henne här hann vi med både små promenader i omgivningarna här, samt ett besök hos syster S. Inga konstigheter att komma till ett nytt ställe och hälsa på. Full fart på systrarna! Rapporter från Finn är positiva och Selma kan inte få det bättre!

Fräcka har tagit alla valpars flytt med ro. För varje valp som lämnat oss har hon fått gå med ut för att vinka av dem. När de satt sig till rätta i bilen har hon kört in huvudet och konstaterat att nu är det dags. Sen har hon glatt följt med oss in, likadant var det med Selma som flyttade sist. Hon känner nog på sig att alla valpar fått de bästa hussar och mattar man kan tänka sig och att vi förr eller senare ses igen.

Nu tar vi semester från valpgörat för denna gång. Nu blir det Fräcka och Ojzan som åter får all den uppmärksamhet de förtjänar, med all vad det innebär. Sen får framtiden utvisa när det är åter är dags att bygga upp cirkus Bardlands igen!

Detta inlägg får avsluta valpbloggen för denna gång. På återseende!

Selma kollar in mamma Fräcka som får ett bad smiley
Äntligen får även jag en egen husse. Kärlek smiley
Nyfödda och precis hemkomna från djursjukhuset smiley
Lycka till i livet önskar vi vår godiskull smiley

// Lena