Lena

Lena

5 veckor och nu registrerade!

HundarPosted by Lena Fri, August 12, 2016 13:59:39

Veckorna bara susar förbi och i dag är det 5 veckor sedan Bardlands S kull föddes. Stamtavlorna har kommit från SKK och alla har fått fina namn på S. Nu återstår bara att se vem som blir vem. Så snart ersätts arbetsnamnen till: Scooby-Doo, Shaggy, S, Selma, Saga, Svea, Sherry och Skojja.

Veckan som gått har bjudit på tråkigt väder och mest har de fått busa inomhus. Men mellan regnskurarna har de fått komma ut kortare stunder. Nyfikna små liv har undersökt och fått prova på att gå på olika underlag. För övrigt är de väldigt nöjda med att få vara med oss i köket som nu mera har blivit lekstuga.

Jag har avklarat min första jobbvecka efter semestern. När jag kommit hem runt halv ett på natten har det varit ett glatt gäng som tagit emot mig. Går jag inte in i valprummet snabbt nog blir det väldigt små upprörda röster därifrån. Så när Ojzan och Fräcka haft sin hälsnings ceremoni är det dags att ta klivet in till valparna för att först mocka lite innan det blir mys, Fräcka är med och delar ut lite nattamat. Efter det ska tidningar dras omkring och strimlas och de upphängda leksakerna ska dödas. Sen blir det lugn och ro och vi sover till runt 9 vilket känns riktigt bra. Jag var rädd att de skulle bli tidigt uppvaknande här när Husse går upp vid 6. Men de visar hänsyn till Matte som jobbar sent.

Nu är det dags för en ny semestervecka för min del. Så nu hoppas vi på bra väder och mycket utomhusvistelse! Besöken här är många vilket vi alla tycker är trevligt.

Nu börjar det bli stor aktivitet här och det vankas mat. Så nu är det dags att avsluta för denna gång!

Lite hjälp med fördisk smiley
Det här går ju bra!
Ljuset i tunneln smiley
Paus i tunneln smiley
Det här var kul smiley
På språng!
"Berg" är till för att bestigassmiley
Bäst att ladda om batterierna smiley

// Lena